PlasmaMade GUC1212

Beperkte voorraad, bestel snel!
SKU
GUC1212
Adviesprijs € 479,00 Prijs € 469,00
  • Gratis verzending in héél Nederland
  • Bestel nu, dinsdag bezorgd
  • 14 dagen niet goed, geld terug
  • Betaal veilig via iDeal, Creditcard of achteraf

De PlasmaMade GUC1212 is één van de beste of misschien wel het beste plasmafilter ter wereld. De PlasmaMade GUC1212 reinigt de lucht actief door middel van actieve filtratie in combinatie met Plasma technologie. De GUC1212 is geschikt voor plaatsing op alle wand afzuigkappen en eiland afzuigkappen met een maximale capaciteit van 600 m3 per uur.

✓ Beste Plasmafilter ter wereld
✓ Capaciteit van 600 m3/h
✓ Geschikt voor wand- en eiland afzuigkappen

Garantie

De PlasmaMade GUC1212 wordt geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie. Tijdens deze periode kun je met ons of rechtstreeks met PlasmaMade contact opnemen voor het bespreken van het probleem. Indien verder onderzoek benodigd is dan dient het filter opgestuurd te worden met het door ons verschafte verzendlabel. De monteur zal het filter in de werkplaats controleren en bepalen of het probleem / de storing onder de garantie valt. Indien dit het geval is dan wordt het probleem direct of zo snel als mogelijk voor je verholpen.

Om te bepalen of een probleem of storing onder de garantie valt, wordt gekeken naar de oorzaak van de storing / het probleem. Problemen of storingen die door toedoen van de gebruiker zijn ontstaan vallen niet onder de garantie. In dergelijke gevallen worden er kosten in rekening gebracht voor de verzending en het onderzoek.

Verzending

Wij bezorgen de PlasmaMade GUC1212 in geheel Nederland gratis bij je thuis. De bezorging betreft een standaard drempellevering waarbij de bezorger het pakket tot over de eerste drempel bezorgd.

Het is tijdens het bezorgmoment belangrijk om het apparaat goed te controleren op beschadigingen aangezien je bij de bezorger altijd tekent voor de goede ontvangst van je bestelling.

Als extra service versturen wij je PlasmaMade GUC1212 plasmafilter verzekerd naar je toe, hierdoor garanderen wij een 100% onbeschadigde levering. Hierdoor kun je, je bestelling tot 48-uren na ontvangst rustig controleren op eventuele cosmetische schades of problemen.

Privacy

Je privacy en veiligheid zijn voor ons belangrijk daarom hanteren wij de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en is onze gehele webshop HTTPS beveiligd. De HTTPS (slotje) beveiliging zorgt voor een veilige uitwisseling van gegevens welke je op onze webshop invoert.

Omschrijving

Het PlasmaMade GUC1212 plasmafilter zorgt ervoor dat onder andere afgezogen kooklucht, fijnstof, bacteriën en virussen actief gefilterd worden en dat de lucht schoon wordt terug geblazen in de keuken. Het PlasmaMade GUC1212 plasmafilter is een recirculatie filter welke zichzelf regenereert en is toepasbaar op wand- en eiland afzuigkappen met een afvoer met een diameter van 125 of 150 mm. Het GUC1212 filter kan rechtstreeks op de motor geplaatst worden waarbij het belangrijk is dat er een stopcontact in de buurt is voor de 12V adapter.

Het PlasmaMade GUC1212 plasmafilter is volledig aerodynamisch ontworpen waardoor de afvoercapaciteit van de afzuigkap veel hoger blijft dan wanneer er reguliere koolstoffilters worden toegepast. Bij een regulier koolstoffilter wordt de motor van de afzuigkap als het ware afgedekt waardoor deze veel moeite moet doen om de lucht door het filter te persen, hierdoor stijgt het geluid en energieverbruik en neemt de capaciteit van de motor sterk af. Het GUC1212 plasmafilter is zo ontworpen dat lucht snel en met slechts een lichte tegendruk door het filter geblazen kan worden.

Werking GUC1212 plasmafilter

- Bij het inschakelen van de afzuigkap wordt het GUC1212 plasmafilter ook automatisch geactiveerd
- De kooklucht wordt door het filter naar het plasma element geleidt. Met hoogspanning wordt Plasma gecreëerd, dit plasma neutraliseert geuren en micro-organismen.
- Nadat de lucht via het plasmafilter is gereinigd wordt deze door het ESD-filter en Ceramic Foam filter via de zijkant naar buiten geleidt
- Het ESD-filter gebruikt hoogspanning (1-4KV) voor het afbreken van vaste verontreiniging. Het ESD-filter filtert onder andere vet, fijnstof, virussen, pollen en bacteriën
- Het Ceramic Foam neutraliseert de laatste stoffen in de lucht en zorgt samen met de conische binnenkelk voor een geluid dempende werking
- De lucht verlaat de afzuigkap schacht via het rooster en wordt weer teruggeblazen in de keuken

BELANGRIJK: Het GUC1212 plasmafilter dient 15-minuten voor het koken geactiveerd te worden, dit kun je simpelweg doen door de afzuigkap op stand: 1 te laten draaien. Na 15-minuten is het plasma element volledig actief en kan deze dus tijdens het koken de kooklucht perfect reinigen. Nadat je klaar bent is het te adviseren om het plasmafilter nog minimaal 15-minuten te laten draaien, opnieuw door de afzuigkap rustig op een lage stand door te laten draaien.

Is het GUC1212 plasmafilter veilig?

De software programmering in de PlasmaMade GUC1212 zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid plasma wordt gegenereerd en dat het hoog- spanningsnet aan de buitenzijde wordt geactiveerd. De spanning varieert van 1KV tot 4KV, hierdoor wordt het tussengelegen glasvezel filter positief geladen. Door de positieve lading worden fijnstof deeltjes geclusterd. Op het moment dat het filter vol zit wordt deze ontladen en zal hij alle fijnstof deeltjes clusteren tot één koolstofdeel. Dit koolstofdeel ter grootte van een zandkorrel is onschadelijk en wordt door de luchtstroom mee naar buiten gevoerd.

Na deze filtratie blijven er geen stoffen in het GUC1212 filter achter waardoor de efficiëntie van het filter niet afneemt. De levensduur van het filter is 10 tot 15 jaar afhankelijk van het gebruik.

Voordelen van de PlasmaMade GUC1212

✓ Recirculatie filter - regenereert zichzelf
✓ Plasma technologie voor het elimineren van geuren, virussen, bacteriën en schadelijke stoffen
✓ Plug-and-play - alleen een stopcontact en afzuigkap benodigd
✓ 12V adapter meegeleverd
✓ Verloopstukken voor afvoeren met een diameter van 125 en 150 mm meegeleverd
✓ Zorgt voor schone gefilterde lucht in de keuken
✓ Maakt geen geluid en werkt zelfs geluiddempend
✓ Energiezuinige oplossing doordat warmte niet meer uit de woning geblazen wordt
✓ Verdient zichzelf in één a 2 jaar geheel terug
✓ Levensduur circa 10 tot 15 jaar afhankelijk van gebruik
✓ Ontwikkeld door PlasmaMade® de specialist in Plasmafilters

Eigenschappen
Properties
Fabrikant PlasmaMade
Maximale capaciteit 600 m3 per uur
Breedte filter 180 mm
Hoogte filter 194.5 mm
Beoordelingen
Nog geen beoordelingen.
Beoordeling plaatsen
U plaatst een review over:PlasmaMade GUC1212
PlasmaMade GUC1212
  • 2 jaar garantie
  • 14 dagen niet goed, geld terug
Adviesprijs € 479,00 Prijs € 469,00