Inventum IPF800P

Tijdelijk uitverkocht
SKU
IPF800P
€ 629,00
  • Gratis verzending in héél Nederland
  • Bestel nu, overmorgen bezorgd
  • 14 dagen niet goed, geld terug
  • Betaal veilig via iDeal, Creditcard of achteraf

De Inventum IPF800P is een premium plasma filter welke de lucht actief reinigt door middel van actieve filtratie in combinatie met Plasma technologie. De IPF800P is geschikt voor plaatsing op downdraft afzuigkappen of inductie kookplaten met interne afzuiging met een maximale capaciteit van 800 m3 per uur.

✓ Plasmafilter made in Germany
✓ Capaciteit van 800 m3/u
✓ Geschikt voor downdraft of inductie kookplaten met afzuiging

Garantie

De Inventum IPF800P wordt geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie. Tijdens deze periode kun je met ons of rechtstreeks met Inventum contact opnemen voor het bespreken van het probleem. Indien verder onderzoek benodigd is dan dient het filter opgestuurd te worden met het door ons verschafte verzendlabel. De monteur zal het filter in de werkplaats controleren en bepalen of het probleem / de storing onder de garantie valt. Indien dit het geval is dan wordt het probleem direct of zo snel als mogelijk voor je verholpen.

Om te bepalen of een probleem of storing onder de garantie valt, wordt gekeken naar de oorzaak van de storing / het probleem. Problemen of storingen die door toedoen van de gebruiker zijn ontstaan vallen niet onder de garantie. In dergelijke gevallen worden er kosten in rekening gebracht voor de verzending en het onderzoek.

Verzending

Wij bezorgen de Inventum IPF800P in geheel Nederland gratis bij je thuis. De bezorging betreft een standaard drempellevering waarbij de bezorger het pakket tot over de eerste drempel bezorgd.

Het is tijdens het bezorgmoment belangrijk om het apparaat goed te controleren op beschadigingen aangezien je bij de bezorger altijd tekent voor de goede ontvangst van je bestelling.

Als extra service versturen wij je Inventum IPF800P plasmafilter verzekerd naar je toe, hierdoor garanderen wij een 100% onbeschadigde levering. Hierdoor kun je, je bestelling tot 48-uren na ontvangst rustig controleren op eventuele cosmetische schades of problemen.

Privacy

Je privacy en veiligheid zijn voor ons belangrijk daarom hanteren wij de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en is onze gehele webshop HTTPS beveiligd. De HTTPS (slotje) beveiliging zorgt voor een veilige uitwisseling van gegevens welke je op onze webshop invoert.

Omschrijving

Het Inventum IPF800P plasmafilter zorgt ervoor dat onder andere afgezogen kooklucht, fijnstof, bacteriën en virussen actief gefilterd worden en dat de lucht schoon wordt terug geblazen in de keuken. Het Inventum IPF800P plasmafilter is een recirculatie filter welke zichzelf regenereert en is toepasbaar op downdraft afzuigkappen of inductie kookplaten met interne afzuiging met een standaard vierkante afvoer. Het IPF800P filter kan rechtstreeks achter de plint onder het keukenkastje of in een koof geplaatst worden.

Het Inventum IPF800P plasmafilter is volledig aerodynamisch ontworpen waardoor de afvoercapaciteit van de afzuigkap veel hoger blijft dan wanneer er reguliere koolstoffilters worden toegepast. Bij een regulier koolstoffilter wordt de motor van de afzuigkap als het ware afgedekt waardoor deze veel moeite moet doen om de lucht door het filter te persen, hierdoor stijgt het geluid en energieverbruik en neemt de capaciteit van de motor sterk af. Het IPF800P plasmafilter is zo ontworpen dat lucht snel en met slechts een lichte tegendruk door het filter geblazen kan worden.

Werking IPF800P plasmafilter

- Bij het inschakelen van de afzuigkap wordt het IPF800P plasmafilter ook automatisch geactiveerd
- De kooklucht wordt door het filter naar het plasma element geleidt
- De lucht kan via het uiteinde het filter verlaten en wordt hierbij door een koolstoffilter geleidt en wordt weer teruggeblazen in de keuken

BELANGRIJK: Het IPF800P plasmafilter dient 15-minuten voor het koken geactiveerd te worden, dit kun je simpelweg doen door de afzuigkap op stand: 1 te laten draaien. Na 15-minuten is het plasma element volledig actief en kan deze dus tijdens het koken de kooklucht perfect reinigen. Nadat je klaar bent is het te adviseren om het plasmafilter nog minimaal 15-minuten te laten draaien, opnieuw door de afzuigkap rustig op een lage stand door te laten draaien.

Voordelen van de Inventum IPF800P

✓ Recirculatie filter - regenereert zichzelf
✓ Plasma technologie voor het elimineren van geuren, virussen, bacteriën en schadelijke stoffen
✓ Plug-and-play - alleen een stopcontact en afzuigkap benodigd
✓ Adapter meegeleverd
✓ Geschikt voor de standaard vierkante afvoer
✓ Zorgt voor schone gefilterde lucht in de keuken
✓ Maakt geen geluid en werkt zelfs geluiddempend
✓ Energiezuinige oplossing doordat warmte niet meer uit de woning geblazen wordt
✓ Verdient zichzelf in één a 2 jaar geheel terug
✓ Levensduur circa 10 tot 15 jaar afhankelijk van gebruik

Eigenschappen
Properties
Fabrikant Inventum
Maximale capaciteit 800 m3 per uur
Breedte filter 280 mm
Hoogte filter 540 mm
Beoordelingen
Nog geen beoordelingen.
Beoordeling plaatsen
U plaatst een review over:Inventum IPF800P
Inventum IPF800P
  • 2 jaar garantie
  • 14 dagen niet goed, geld terug
€ 629,00