Wie zijn wij?

Wij zijn Merken Warenhuis B.V. dé expert op het gebied van keukens en inbouw apparatuur. Wat in 2008 begon als klein familiebedrijf met een eigen keukenshowroom in Drachten (Friesland) is inmiddels uitgegroeid tot een grote onderneming met meerdere magazijnen van waaruit wij al onze producten rechtstreeks aan onze klanten leveren.

Wij vinden het belangrijk om ons assortiment direct uit eigen voorraad te leveren, hierdoor garanderen wij razendsnelle levertijden en voorkomen we dat onze klanten betalen voor iets wat niet leverbaar is of een langere levertijd heeft.

Daarnaast bieden wij zowel online als offline ondersteuning en advies. Telefonisch hebben we vrijwel geen wachttijden, je e-mail beantwoorden we uiterlijk de volgende werkdag en je kunt van dinsdag tot en met zaterdag bij onze partner store binnen lopen voor vrijblijvend advies.

Bekijk reviews van geverifieerde klanten bij Feedback Company

Bekijk ervaringen met Merken Warenhuis op Feedbackcompany

Onze gegevens:

Merken Warenhuis B.V.
KvK-nummer: 82453519
Btw-identificatienummer: NL8624.76.835.B01

Wij zijn bereikbaar per e-mail en Whatsapp.

Liever telefonisch contact? Mail of stuur ons een Whatsapp berichtje met een terugbelverzoek en we bellen je van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur dezelfde dag nog terug.

Bezoek onze partner store

de Hemmen 38
9206 AG Drachten

Di t/m vrijdag: 10.00 t/m 17.00 uur (afhalen mogelijk)
Zaterdag: 10.00 t/m 17.00 uur (magazijn voor afhalen gesloten)