VIKICKS VF280

Op voorraad, direct leverbaar!
SKU
VF280
€ 379,00
  • Gratis verzending in héél Nederland
  • Bestel nu, overmorgen bezorgd
  • 14 dagen niet goed, geld terug
  • Betaal veilig via iDeal, Creditcard of achteraf

De Vikicks VF280 is een premium plasma filter welke ontwikkeld is door PlasmaMade. De Vikicks VF280 reinigt de lucht actief door middel van actieve filtratie in combinatie met Plasma technologie. De VF280 is geschikt voor plaatsing op downdraft afzuigkappen of inductie kookplaten met interne afzuiging met een maximale capaciteit van 800 m3 per uur.

✓ Plasmafilter ontwikkeld door PlasmaMade
✓ Capaciteit van 800 m3/h
✓ Geschikt voor downdraft of inductie kookplaten met afzuiging

Garantie

De Vikicks VF280 wordt geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. Tijdens deze periode kun je met ons of rechtstreeks met Vikicks contact opnemen voor het bespreken van het probleem. Indien verder onderzoek benodigd is dan dient het filter opgestuurd te worden met het door ons verschafte verzendlabel. De monteur zal het filter in de werkplaats controleren en bepalen of het probleem / de storing onder de garantie valt. Indien dit het geval is dan wordt het probleem direct of zo snel als mogelijk voor je verholpen.

Om te bepalen of een probleem of storing onder de garantie valt, wordt gekeken naar de oorzaak van de storing / het probleem. Problemen of storingen die door toedoen van de gebruiker zijn ontstaan vallen niet onder de garantie. In dergelijke gevallen worden er kosten in rekening gebracht voor de verzending en het onderzoek.

Verzending

Wij bezorgen de Vikicks VF280 in geheel Nederland gratis bij je thuis. De bezorging betreft een standaard drempellevering waarbij de bezorger het pakket tot over de eerste drempel bezorgd.

Het is tijdens het bezorgmoment belangrijk om het apparaat goed te controleren op beschadigingen aangezien je bij de bezorger altijd tekent voor de goede ontvangst van je bestelling.

Als extra service versturen wij je Vikicks VF280 plasmafilter verzekerd naar je toe, hierdoor garanderen wij een 100% onbeschadigde levering. Hierdoor kun je, je bestelling tot 48-uren na ontvangst rustig controleren op eventuele cosmetische schades of problemen.

Privacy

Je privacy en veiligheid zijn voor ons belangrijk daarom hanteren wij de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en is onze gehele webshop HTTPS beveiligd. De HTTPS (slotje) beveiliging zorgt voor een veilige uitwisseling van gegevens welke je op onze webshop invoert.

Omschrijving

Het Vikicks VF280 plasmafilter zorgt ervoor dat afgezogen kooklucht, actief gefilterd wordt en schoon wordt terug geblazen in de keuken. Hierbij filtert de Vikicks VF280 geuren en schadelijke stoffen welke geëlimineerd worden middels de geavanceerde plasma technologie. Het Vikicks VF280 plasmafilter is een recirculatie filter welke zichzelf regenereert en is toepasbaar op downdraft afzuigkappen of inductie kookplaten met interne afzuiging met een standaard vierkante afvoer. De VF280 wordt achter de plint onder het keukenkastje geplaatst of kan perfect in een koof geplaatst worden, de afvoerbuis dient met afdichtingstape aan het VF280 filter vastgezet te worden.

Het Vikicks VF280 plasmafilter is volledig aerodynamisch ontworpen waardoor de afvoercapaciteit van de afzuigkap veel hoger blijft dan wanneer er reguliere koolstoffilters worden toegepast. Bij een regulier koolstoffilter wordt de motor van de afzuigkap als het ware afgedekt waardoor deze veel moeite moet doen om de lucht door het filter te persen, hierdoor stijgt het geluid en energieverbruik en neemt de capaciteit van de motor sterk af. Het VF280 plasmafilter is zo ontworpen dat lucht snel en met slechts een lichte tegendruk door het filter geblazen kan worden.

Werking VF280 plasmafilter

- Bij het inschakelen van de afzuigkap wordt het VF280 plasmafilter ook automatisch geactiveerd
- De kooklucht wordt door het filter naar het plasma element geleidt
- De lucht kan via de zijkanten het filter verlaten en wordt hierbij door een koolstoffilter huls geleidt
- De lucht verlaat de afzuigkap schacht via het rooster en wordt weer teruggeblazen in de keuken

BELANGRIJK: Het VF280 plasmafilter dient 15-minuten voor het koken geactiveerd te worden, dit kun je simpelweg doen door de afzuigkap op stand: 1 te laten draaien. Na 15-minuten is het plasma element volledig actief en kan deze dus tijdens het koken de kooklucht perfect reinigen. Nadat je klaar bent is het te adviseren om het plasmafilter nog minimaal 15-minuten te laten draaien, opnieuw door de afzuigkap rustig op een lage stand door te laten draaien.

Voordelen van de Vikicks VF280

✓ Recirculatie filter - regenereert zichzelf
✓ Plasma technologie voor het elimineren van geuren en schadelijke stoffen
✓ Plug-and-play - alleen een stopcontact en afzuigkap benodigd
✓ 5,5V adapter meegeleverd, tot 1,5 meter kabel
✓ Geschikt voor de standaard vierkante afvoer
✓ Zorgt voor schone gefilterde lucht in de keuken
✓ Maakt geen geluid en werkt zelfs geluiddempend
✓ Energiezuinige oplossing doordat warmte niet meer uit de woning geblazen wordt
✓ Verdient zichzelf in één a 2 jaar geheel terug
✓ Levensduur circa 5 tot 10 jaar afhankelijk van gebruik
✓ Ontwikkeld door PlasmaMade® de specialist in Plasmafilters

Eigenschappen
Properties
Fabrikant VIKICKS by PlasmaMade
Maximale capaciteit 800 m3 per uur
Breedte filter 280 mm
Hoogte filter 304 mm
Beoordelingen
Nog geen beoordelingen.
Beoordeling plaatsen
U plaatst een review over:VIKICKS VF280
VIKICKS VF280
  • 2 jaar garantie
  • 14 dagen niet goed, geld terug
€ 379,00